Wise System Monitor program, Windows kullanıcılarının bilgisayarlarında kolayca işletim sisteminde gerçekleşen işlemlerden haberdar olabilecekleri ve sistemin pek çok noktasındaki bilgilere erişebilecekleri ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı. Windows’un kendi sistem gözleme araçları maalesef çoğu zaman yetersiz kalıyorlar ve verilere çok daha kolay bir şekilde erişmek isteyen kullanıcıların üçüncü parti uygulamalara göz atmaları mecburi hale geliyor.
Programın en çok dikkat çeken yanı, bilgisayarınızda gerçekleşen hafıza kullanımı, işlemci kullanımı, arkaplanda çalışan uygulamalar ve donanımlara dair bilgilere aynı anda ulaşmanızı sağlaması. Böylelikle sistemin herhangi bir noktasında bir sorun ortaya çıktığında, bu sorunun üstesinden gelmek için ne tür önlemler almanız gerektiğine de karar verebiliyor, hangi işlemlerin ne tür sistem kaynakları tükettiğinin hesabını tutabiliyorsunuz.
Gözlenebilen donanımları kısaca listelemek gerekirse; # İşlemci # Anakart # Bellek # Ekran kartı # Sabit diskler # Ağ bağdaştırıcısı # Ses kartı
Eğer bu donanımlarınızın üzerinde sıcaklık sensörleri gibi sensörler yer alıyorsa bu bilgileri direkt olarak Wise System Monitor içerisinden gözlemleyebiliyorsunuz.
Bahsettiğimiz bu bilgilere ulaşmak için illa ki her defasında programı açmanız da gerekmiyor. Masaüstünde görünen bir widget katmanına sahip olan uygulama, bu katman sayesinde her an ihtiyaç duyacağınız sistem bilgilerinin diğer program ve oyunların üstünde görünmesini sağlıyor.
Düşük sistem kaynağı kullanımı ve internet bağlantısı gerektirmeyen uygulama, bilgisayarının tam olarak kaydını tutmak ve her noktaya hakim olmak isteyen kullanıcıların beğenisini kazanacaktır.
Programı açtıktan sonra Key(Serial) girmek için ilgili kısmı açın.
Keygen dosyasını çalıştırın, ve key oluşturup programa key bilgilerini giriniz.
Programı artık sorunsuz şekilde full sürüm olarak kullanabilirsiniz.
Page Title
Öncelikle belirteyim, indirdiğiniz program virüslü değildir. Değildir ama nasıl değildir yani?
Bazı siteler bunların hepsini tarayarak yükledikleri yalanını söylerler, inanmayın. Çünkü meşakkatli bir iştir, patch dosyasını tararsanız antivirüs buna virüs-malware der ve otomatik siler. Ee hani virüs yoktu? dersiniz. Ama aslında virüs değildir. Şimdi işin ince noktasına gelelim. Küçük bir örnek veriyorum.
Ben IDM'nin telif hakkı kısmı ile ilgilenen departmanından birisi olayım. İnternete "IDM Full indir" yazayım. Bir siteye gireyim ve bakayım ki adam İnternet Download Manager programını keygen veya patch dosyası ile birlikte paylaşmış. Şimdi bu durumda 2 şey yapacağım.
1. Site sahibine ulaşarak konuyu kaldırmasını isteyeceğim. (Ki milyonlarca sitede olduğunu düşünürsek en iyisi 2.yöntem)
2. Antivirüs devlerinden AVG, Avira, Avast, Eset, Kaspersky gibi firmalara bu dosyayı virüs olarak algılamaları ve silmeleri gerektiğini söyleyeceğim. Bu sayede bir İnternet Download Manager programına yüzlerce dolar ödeme imkanı olmayan sizleri lisans satın alması gerektiği yönünde teşvik etmiş olacağım.
Sizde tabi ki dosyayı virüslü diye zannederek bu siteye gelip sitem edecek, kızacaksınız. Ardından lisans alabilenleriniz alacak alamayanlarınız da bilmiyorum ne yapacak.
Burada anlatmak istediğim, indirdiğiniz program veya oyundaki crack, patch, keygen dosyaları gerçekte virüs değildir. Diyeceksiniz ki aralarında virüs olanları yok mudur? Elbette vardır, ancak paylaşımlarımız da dosyaları çektiğimiz bazı ağlara bu tür virüslü içeriklerin düşme ihtimali binde bir denecek kadar azdır. Unutmayın, hiçbir site size bunun tam garantisini veremez. Bu programın aktivasyon yöntemini bulmuş olan şahsın inisiyatifine kalmış bir şeydir. Sonuçta söz konusu olan hack, illegal bir işlemdir. Ancak ben yıllardır karşılaşmadım, sizin de karşılaşacağınızı sanmıyorum.
Bilgilendirme!
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.